Aannemers Aannemers en bouwbedrijven

Aannemers

Aannemers en bouwbedrijven

 

Aannemers diverse links

Interessante links
Bouw tips
Bouw tips Alles voor de bouw aannemers bouwbedrijven nieuwbouw renovatie epa certificaat utiliteitsbouw bouwadvies architecten woningbouw huizenbouw kantorenbouw civiele bouw energielabel woonhuizen toeleveringsbedrijven architecten adviesburos zwam banen in de bouwwereld beton bouw skelet industrie garagedeuren

Diamo betonzagen
Diamo Diamo is specialist in betonzagen. Ruim 20 jaar ervaring kennis en een gedegen machinepark. Professionals voor betonzagen betonslijpen en betonboren.

Hilkhuysen DakTechniek
Wij willen u graag kennis laten maken met ons dakbedekkingsbedrijf. Hilkhuysen Dak Techniek ( H.D.T.) is al sinds 1987 actief in de dakbedekkingsbranche.

Houten Kozijnen Loods
Houten Kozijnen Loods is een aannemer die houten kozijnen verkoopt via zijn webshop

Peter van Horik
V.O.F. van Horik, specialist op het gebied van gevel renovatie en onderhoud. Al meer dan 60 jaar ervaring zorgen ervoor dat deze voegers familie, waarvan het vak van vader op zoon is doorgegeven, met recht kan zeggen dat we weten waar we over praten. In de loop der jaren hebben wij ons specialisme uitgebouwd naar verschillende neven activiteiten.

RandmeeerNet routeplanner
RandmeeerNet routeplanner

Scandi huis
Scandihuis heeft een veelzeggende naam. Wij zijn gespecialiseerd in houten huizen in Scandinavische stijl. Duurzaam en sfeervol wonen; daar draait het om bij Scandihuis.

Tetrix MBO Techniek
Praktijkgerichte mbo-opleiding met een hoog slagingspercentage.

Verdoes Timmerwerken
Verdoes Timmerwerken is gevestigd in Haarlem en sinds juni 2004 als timmerbedrijf actief in de regio Kennemerland en omstreken. Voornamelijk werkt Richard Verdoes, eigenaar van het bedrijf, voor particulieren. Echter, hij verhuurt zich ook als zzp-er aan andere grote en kleine bedrijven.Het slopen en renoveren van een Schoenenwinkel in Bloemendaal, het ombouwen van een betonnen garage naar een luxe hobbyschuur, tuinaanleg, het plaatsen van een dakkapel, het plaatsen van diverse opbouwen, het maken van diverse balkonhekken, het bekleden van een trap, het plaatsen van een nieuwe trap, het plaatsen van kunststof kozijnen, het plaatsen van schuttingen enz.

Worldtrading geldzaken
Worldtrading geldzaken

Aannemers gesponsorde advertentie